Sekretess och Säkerhetsmeddelande

Vi på Swedish Posture bryr oss om att skydda och respektera din integritet.

Dessa användarvillkor förklarar när och varför vi samlar in personlig data om de som besöker vår hemsida, hur vi använder den, under vilka omständigheter vi kan komma att lämna den vidare till andra samt hur vi arbetar för att skydda den.

Våra användarvillkor och vår integritetspolicy kan komma att ändras, du bör därför läsa igenom dessa villkor med jämna mellanrum för att försäkra dig om att du är tillfreds med eventuella ändringar. Genom att använda vår hemsida godkänner du att du har läst och förstått våra villkor och samtycker till att dina uppgifter behandlas såsom beskrivet.

Eventuella frågor kring våra användarvillkor och vår integritetspolicy kan skickas via mejl till info@posture.se eller via post till Swedish Posture, c/o Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36, 111 57 Stockholm, Sweden.

Vilka är vi?

Du läser den här integritetspolicyn på vår hemsida ‘swedishposture.se’ som är ett företag inom Inspirera & Co AB.  Vårt organisationsnummer är: 556890-0319

Hur samlar vi in uppgifter från dig?

Vi får information om dig när du använder vår hemsida, till exempel när du kontaktar oss om våra produkter, när du lägger en order hos oss eller när du väljer att signa upp för vårt nyhetsbrev.

Vilken typ av uppgifter samlas in?

De personuppgifter vi samlar in kan inkludera ditt namn, din adress, e-postadress, IP-adress och information gällande vilka sidor som besöks och när. Om du köper en produkt från oss sparas inte dina kortuppgifter av hos utan samlas in genom en tredje part som är specialiserat på säkra onlinebetalningar och behandling av kredit- / betalkortstransaktioner, som förklaras nedan.

Hur används dina personuppgifter?

Vi kan komma att använda dina personuppgifter till att:
– hantera ordrar som du har lagt;
– att utföra våra skyldigheter som följer av avtal som ingåtts av dig och oss
– hantera registreringar i tävlingar
– fråga om dina åsikter kring vår service;
– underrätta dig om eventuella ändringar i vår service;
– skicka information till dig som du har efterfrågat och som kan vara av intresse för dig.

Vem har tillgång till dina personuppgifter?

Vi kommer inte att sälja eller hyra ut dina uppgifter till tredje part.

Vi kommer inte att dela din information med tredje part i marknadsföringssyfte.

Tjänsteleverantörer från tredje part som arbetar på våra vägnar: Vi kan vidarebefordra din information till våra tredjeparts tjänsteleverantörer, agenter, underleverantörer och andra associerade organisationer för att slutföra uppgifter och tillhandahålla tjänster till dig. När vi använder tredjeparts tjänsteleverantörer avslöjar vi emellertid endast de personuppgifter som är nödvändiga för att leverera tjänsten och vi har ett avtal på plats som kräver att de håller din information säker och inte använder den för egen direkt marknadsföring.

Tredje parts produktleverantörer vi arbetar med:

När du använder vår shop och våra säkra online betalningssidor behandlas din betalning av en tredje part, som specialiserat sig på säker behandling av kredit- / betalkortstransaktioner. Om du har några frågor angående säkra transaktioner, vänligen kontakta oss. Vi har tagit med detaljer om de tredje parter som vi för närvarande använder för betalningar och andra tjänster nedan tillsammans med deras sekretesspolicylänkar.

När du frågar om eller köper en eller flera av dessa produkter, kommer den relevanta tredjepartens produktleverantör att använda dina uppgifter för att ge dig information och fullgöra sina skyldigheter som följer av kontrakt som du har ingått med dem. I vissa fall kommer de att fungera som datastyrare för din information och därför rekommenderar vi dig att läsa  integritetspolicyn. Dessa tredjeparts produktleverantörer delar information med oss ​​som vi kommer att använda enligt sekretesspolicyn.

Vi kan överföra din personliga information till en tredje part som en del av en försäljning av vissa eller alla våra affärer och tillgångar till tredje part eller som en del av omstrukturering eller omorganisation eller om vi är skyldiga att avslöja eller dela dina personuppgifter för att följa någon laglig skyldighet eller att tillämpa  våra användarvillkor eller för att skydda våra kunders rättigheter, egendom eller säkerhet. Vi kommer dock att vidta åtgärder för att dina personuppgifter fortsätter att skyddas.

Ditt val

Du kan välja huruvida du vill ta emot information från oss eller inte. Vi skickar e-post till dig efter att du har lagt en order för att bekräfta ordern och för att visa hur du kan använda dina nya produkter. Vi vill också gärna (men inte alltför ofta) visa dig våra nya, spännande produkter men du välja att avfölja dig från våra marknadsföringsbrev när som helst på vår hemsida.

Vi kommer inte att kontakta dig i marknadsföringssyfte genom e-post, telefon eller sms om du inte har gett ditt tidigare medgivande. Vi kommer inte att kontakta dig i marknadsföringssyfte genom post om du har indikerat att du inte vill bli kontaktad. Du kan ändra dina preferenser när som helst genom att kontakta oss på info@posture.se eller genom att klicka på länkarna i fotnoten av ett tidigare mejl du har fått av oss.

Genom dataskyddsförordningen (GDPR) har du ett antal andra val och rättigheter. Vi undersöker på vilka sätt vi kan göra det lättare för dig att hålla koll på och uppdatera dina uppgifter hos oss. Under tiden är du välkommen att kontakta oss om du vill utöva:

– din rättighet till access – vi ger dig en kopia av den data vi har om dig inom 40 dagar
– din rättighet att bli borttagen från vårt system – vi tar bort dina personliga uppgifter från våra databaser
– din rätt till dataportabilitet- vi ger dig en kopia av dina personuppgifter som du kan överföra till en annan datakontrollant 

Hur du uppdaterar dina personuppgifter

Att dina uppgifter är helt korrekta är viktigt för oss. Vi undersöker sätt för att göra det lättare för dig att kontrollera och uppdatera dina uppgifter hos oss. Om du har registrerat ett konto på vår hemsida kan du logga in och göra ändringar i dina personuppgifter där. Om du inte har ett konto men har ändrat din e-postadress eller om någon annan av informationen vi har om dig är felaktig, vänligen skicka ett mejl till info@posture.se.

Säkerhet

När du lämnar personlig information till oss ser vi till att den behandlas med säkerhet. Vår hemsida använder ett SSL certifikat och du ska kunna se att URL:en i din webbläsare börjar med https:, en indikation i de flesta webbläsare på att vår hemsida är säker.

Vi gör också ett antal regelbundna försiktighetsåtgärder och granskningar för att försäkra oss om att vi arbetar ansvarsfullt för att skydda dina uppgifter. Dessa inkluderar användning av brandväggar, regelbundna virussökningar av vår hemsida och hårdvara, regelbundna säkerhetsuppdateringar av vår hemsida och tillhörande komponenter och tjänster samt löpande granskning av lösenordssäkerhet.

Där du har valt ett lösenord som ger dig tillgång till delar av vår hemsida ansvarar du själv för att hålla detta lösenord hemligt. Vi ber dig att inte dela ditt lösenord med någon. Vi föreslår också att du använder ett starkt lösenord som innehåller både bokstäver, siffror och symboler. Vårt system stödjer användandet av komplexa lösenord.

Användning av ‘cookies’

Som de flesta andra använder Swedish Posture’s hemsida cookies. ’Cookies’ är en liten bit information som skickas av en organisation till din dator och lagras på din hårddisk för att tillåta att hemsidor känner igen dig när du besöker dem. De samlar statistisk data om din surfing och dess mönster och identifierar inte dig som individ. Till exempel använder vi cookies för att spara info om de varor du lägger till i vår varukorg. Detta hjälper oss att förbättra vår hemsida och leverera mer personlig service.

Det är möjligt att stänga av cookies genom att ändra dina webbläsar-preferenser. För mer information om hur du gör stänger av cookies på din dator, se våra cookies villkor. Om du stänger av cookies kan det innebära att du går miste om vissa funktioner när du använder vår hemsida.

Länkar till andra hemsidor

Vår hemsida kan komma att länka till andra hemsidor som drivs av andra organisationer. Den här integritetspolicyn gäller endast vår egen hemsida, så vi rekommenderar att du läser igenom sekretessutlåtanden på andra hemsidor nu besöker. Vi ansvarar inte för integritetspolicyn på andra hemsidor även om du besöker dem via länkar på vår hemsida.

På samma sätt ansvarar vi inte för integritetspolicyn på tredje parters hemsidor som länkar till vår hemsida och vi rekommenderar att du läser igenom sekretessutlåtanden på dessa tredje parters egna hemsidor.

16 eller under

Vi är noggranna med att skydda integriteten av barn under 16 år. Om du är 16 år eller yngre, se till att få tillåtelse från föräldrar/förmyndare innan du lämnar ut personlig information till oss.

Överföring av din information utanför Europa

Som en del av de tjänster som erbjuds dig via denna webbplats kan informationen du lämnar oss överföras till länder utanför EU (“EU”). Som exempel kan detta hända om någon av våra servrar från tid till annan ligger i ett land utanför EU. Dessa länder får inte ha liknande dataskyddslagar till Sverige. Genom att lämna in dina personuppgifter godkänner du överföringen, lagringen eller behandlingen. Om vi ​​överför din information utanför EU på detta sätt kommer vi att vidta åtgärder för att säkerställa att lämpliga säkerhetsåtgärder vidtas för att säkerställa att dina personuppgifter fortsätter att skyddas enligt vad som anges i denna policy. Om du använder våra tjänster när du är utanför EU, kan din information överföras utanför EU för att kunna erbjuda dig dessa tjänster.

Tredjepartstjänster

Vi använder ett antal tredjepartstjänster. Nedan finns en förklaring över varför vi använder dem och länkar till deras sekretesspolicys. Beroende på hur du använder vår hemsida och våra tjänster kanske inte alla är aktuell för just dig.

Google Analytics – vi använder den här tjänster för att spåra statistisk data så att vi bättre kan förstå hur vår hemsida används we use this service to track statistical data so we can better understand how people use our website.  https://policies.google.com/privacy

Facebook pixel – vi använder den här tjänsten för retargeting och marknadsföring. https://www.facebook.com/policy.php

Paypal – vi använder den här tjänsten för att på ett säkert sätt samla in och processa din betalningsinformation we use this service to securely collect and process your payment information. https://www.paypal.com/gb/webapps/mpp/ua/privacy-full

Mailchimp – https://mailchimp.com/legal/privacy/

Granskning av dessa villkor

Vi granskar och uppdaterar dessa villkor löpande. Dessa villkor uppdaterade senast i maj 2018.