personlig tränare

Träna med PT Coach Lisa

In Träning by maria

Lisa Englund, Personlig tränare för Swedish Posture/ – Lic. Endurance Personal Trainer har ett unikt erbjudande till dig!

Lisa erbjuder individanpassad personlig träning med fokus på hållningsövningar. En bra hållning är basen i de flesta sporter: löpning, styrka, dans! Självklart utgår Lisa från vad du har för mål med din träning och anpassar programmet efter det.

Image

Pris:
1 tillfälle à 1 timme: 600 kr (ordinarie 995kr)
3 tillfällen à 3 timmar: 1500kr (ordinarie 2800kr)

Tid och plats bestäms mellan er. Stockholmsområdet (Inomhus alt. utomhus)

Maila oss ditt intresse till maria@posture.se

Lisa personlig träning löpning
Mer om Lisa...
- Lic. Endurance Personal Trainer Grenspecifik coach i uthållighetsidrotter
- Löpcoach steg 1 och 2
- Träning under och efter graviditet
- Konditionstester, rörlighets- och styrketester
- Idrottsnutrition

"Mitt personliga intresse för träning, såväl som mitt engagemang i andras träning, har banat väg för min roll som personlig tränare.
Jag har en idrottskarriär inom lagidrotten men passionen är nu mestadels löpning och multisport. Då gärna längre löpupplevelser och utmaningar som ställer större krav på kroppen. 

Som coach jobbar jag utifrån en holistisk helhetssyn för kroppens välmående och rätt progression.
Som Endurance Personal Trainer har jag fokus på uthållighetsprestation, konditionsträning och styrka. Som löpning, cykel, simning och längdskidor. Jag jobbar specifikt med individanpassad träning och bygger träningsprogram för dig som individ.

Det spelar ingen roll om målet är En Svensk Klassiker eller om du är nybörjare som vill börja röra på dig pga de stora hälsovinsterna. Med mitt personliga sätt, närvaro och lyhördhet vill jag stötta och hjälpa dig mot dina mål. Jag bedriver personlig träning och coachning, men jobbar även med löpargrupper"

Se våra
produkter för
bättre hållning

Till Hållning

OCH VÅRA
balanssitsar

Till Sittande

SE VÅRA
TRÄNINGSVIDEOS

Till VIDEOS