mer aktivitet

Brist på rörelse och aktivitet är en del av orsakerna till en dålig hållning och en sämre hälsa. Rör dig mer och må bättre!

Posture® Mini gym

Posture Mini Gym är ett portabelt träningskit för hemmaträning. Gymmet väger nästintill ingenting och inkluderar 4 produkter. Träna varsomhelst närsomhelst!


Läs mer

Posture® Trainer

Posture Trainer  är en 3i1 produkt för hållning, stretching och träning. Bär den över axlarna som en hållningspåminnelse, stretcha med den eller gör varierande styrkeövningar. 


Lär mer

Posture® Balance

En instabil balanssits som aktiverar dina bål-och ryggmuskler för en bättre hållning. Sitt på Posture Balance en stund om dagen och träna upp dina hållningsmuskler. 


Läs mer

Posture® Workout band

Ett träningsband i textil som är bekvämt att hålla i och kan tvättas! Med handtag hela vägen bestämmer du själv hur tung träning du vill ha.


Läs mer

Posture® Jump

Ett digitalt hopprep men utan rep! Ingen plats behövs och alla kan hoppa med Posture Jump! Det räknar kalorier, hopp och tid.  Upp och hoppa!


Läs mer

Posture® Reminder T-shirt

Använd under skjortan på jobbet eller när du tränar. Med Posture Alignment Technology påminns du om att hålla axlarna i rätt position så att din hållning förbättras omedelbart.


Läs mer

Posture® Kinesio tape ROLL

En 5 metersulle kinesiotejp för att öka blodcirulationen, lindra smärta eller förbättra hållningen. Kan användas upp till 1 vecka.  


Läs mer

Posture® Vertical backpack

Vår patenterade ryggsäck med det revolutionerande bärsystemet Posture Vertical System. Vikten bärs mer centralt på bröstbenet och skonar axlar och rygg. 


Läs mer
 

Få upp pulsen 30 minuter per dag säger forskarna! Varför? Jo för att det finns starka bevis för att regelbunden motion och träning kraftigt minskar risken för hjärt-kärlsjukdom – den sjukdomsgrupp som orsakar fler dödsfall än någon annan i Sverige. En aktiv livsstil minskar även risken för andra folksjukdomar som diabetes och vissa typer av cancer.