aktivt sittande

Att sitta still för mycket har visat sig vara lika farligt som att röka. Att röra sig under dagen, hämta kaffe eller gå till kopieringsmaskinen är minst lika viktigt som att gå till gymmet och köra ett svettigt pass.

Posture® BALANCE

En instabil balanssits som stärker dina bålmuskler och förbättrar din rörlighet medan du sitter ned. Använd 15-30 min åt gången.


KÖP NU

Posture® Reminder T-shirt

Använd under skjortan på jobbet eller när du tränar. Med Posture Alignment Technology påminns du om att hålla axlarna i rätt position så att din hållning förbättras omedelbart.


KÖP NU

Posture® Flexi

Använd 15 min - 3 tim åt gången för att förbättra din hållning. Påminner dig att sträcka på ryggen genom att dra ihop skulderbladen. Använd hemma, på kontoret eller på gymmet.


KÖP NU

NYHETER & INSPIRATION

Läs allt om hur viktigt det är med en bra hållning och regelbunden rörelse i vår blogg! Hitta artiklar, statistik, ted-talks och mycket mer. Gå till blogg.

INNOVATION:
Samarbete med bioservo

Tillsammans med Bioservo Technologies, ett världsledande företag inom bärbara muskelsystem för människor som behöver extra styrka och uthållighet, har vi utvecklat en ryggsäck för den revolutionerande  Ironhand-roboten. Alla Bioservos produkter och system baseras på den prisbelönta SEM-tekniken - innovativa lösningar för att hålla människor starka, friska och motiverade.

Den speciella robotryggsäcken för Biosero designades utifrån tekniken i vår Posture Vertical Backpack, en unik bärbar lösning: Posture Vertical System. 

SE VIDEO
nyhet!
posture® reminder t-shirt

En unik hållningströja som du kan använda hela dagen eller enbart under träningspasset. T-shirten är bekväm, effektiv och snygg.

Med Posture Alignment Technology,  en revolutionerande panel över skulderbladen, så förs dina axlar till rätt position. Din hållning förbättras direkt och det ger en riktig WOW-känsla! Så subtil men ändå så effektiv för att förbättra din hållning!

POSTURE REMINDER T-SHIRT