Image

OM Swedish Posture

Swedish Posture är ett svenskt innovativt hälsomärke med HQ i Stockholm. Vi utvecklar, designar och säljer produkter för Bättre hållning – Aktivt sittande – Vardagsträning!

Swedish Postures hållningsprodukter är unika eftersom de påminner istället för att stödja musklerna i axlar, skulderblad, rygg och bål. När kroppen får regelbundna påminnelser aktiveras kroppens muskler vilket förbättrar och stärker hållningen.

Swedish Posture säljer sitt produktsortiment i 20 länder över hela världen.

Image

vår Story

En dålig hållning, en tjatande förälder, ett brutet nyckelben och hårt jobb har gjort Posture globala.

Emma Pihl, Postures grundare fick själv vänliga påminnelser från sina välvilliga föräldrar om sin hållning. Tävlingsinriktad som hon var började hon lägga märke till sin egen hållning i jämförelse med andras. Hon insåg att dagens sittande livsstil tillsammans med för lite rörelse skapar otaliga krummande ryggar och Ipad nackar i alla åldrar.

Hon hittade ingen produkt på marknaden som hade den perfekta kombinationen av träning för musklerna på långsikt och som direkt gav ett synligt resultat på hållningen. Hon tog saken i egna händer och skapade en egen innovation inspirerad av rehabiliteringen av ett brutet nyckelben – Posture’s första produkt, Posture Classic, – en vänlig påminnelse för bättre hållning.


Emma Pihl Swedish Posture

Bra hållning ger resultat!


Rak rygg =
0%
bättre prestation

uppsträckt rygg =
0%
mer muskelaktivitet

bra hållning =
0%
reducerat stresshormon

EXPERTER

Läs vad experterna säger om våra produkter. 

EXPERTERNA BERÄTTAR

Image

Som läkare och maratonlöpare kan jag verkligen rekommendera Posture Reminder T-shirt. T-shirten gör att man öppnar upp bröstet vilket ökar syrehalten. Bakpanelen, Posture Alignment Technology,  aktiverar de muskler som är ansvariga för hållningen vilket bidrar till att löpningen blir mer effektiv och i korrekt position.

Image
Som kiropraktor träffar jag kunder dagligen med hållningsproblematik och olika typer av ryggsmärtor. Jag rekommenderar alltid mina klienter att använda Swedish Postures produkter mellan våra sessioner. Nästan alla i dagens stillasittande livsstil behöver en påminnelse då och då att sträcka på sig!
Image
Hållningsprodukterna från Swedish Posture hjälper axlarna att hållas i rätt position. De lyfter & öppnar upp bröstet och uppmuntrar musklerna mellan skulderbladen att jobbat lite. Produkterna är bekväma och får dig att känna dig längre, rakare, stoltare och mer självsäker. De påminner subtilt och omprogrammerar din hjärna för att förbättra din hållning!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Image

"Wow! Det här förväntade jag mig inte. T-shirten känns verkligen effektiv men samtidigt bekväm. Jag kommer definitivt använda den till jobbet eller under mina galna träningspass!" Posture Reminder T-shirt

Image

"Vilken grym idé för framåtrullande axlar! Jag gillar hur den känns på min kropp och att jag direkt känner att den hjälper mig. Subtilt men ändå effektivt. Kommer att använda den varje dag under kavajen!" Posture Reminder T-shirt

Image

"Varför har jag aldrig använt en hållningspåminnelse förut? Känns verkligen super för min rygg och mina axlar. Jag säckar lätt ihop eftersom jag sitter framför datorn hela dagarna." Posture Flexi