OM
swedish posture

Posture feminine

Swedish Posture

Swedish Posture inspirerar till enkel vardagsträning och är en motkraft till statiskt stillasittande.

Vår kroppshållning och vardagsaktivitet påverkar inte bara hälsan utan också hur vi känner oss och med vilken energi vi möter vår omgivning. 


Swedish Posture har utvecklat produkter som bidrar till förbättrad hållning, aktivt sittande och lågintensiv träning – medan du gör annat. Produkterna är unika genom sin påminnande istället för avlastande funktion. De fungerar som en naturlig påminnelse, som aktiverar musklerna för att på så sätt förbättra din hållning och stärka dina egna muskler över tid.

Att träna upp din hållning och få rörelse i vardagen har aldrig varit enklare!


Emma Pihl Swedish Posture

VÅR Story

En dålig hållning, en tjatande förälder, ett brutet nyckelben och hårt jobb har gjort Posture globala.

Emma Pihl, Postures grundare fick själv vänliga påminnelser från sina välvilliga föräldrar om sin hållning. Tävlingsinriktad som hon var började hon lägga märke till sin egen hållning i jämförelse med andras. Hon insåg att dagens sittande livsstil tillsammans med för lite rörelse skapar otaliga krummande ryggar och Ipad nackar i alla åldrar.

Hon hittade ingen produkt på marknaden som hade den perfekta kombinationen av träning för musklerna på långsikt och som direkt gav ett synligt resultat på hållningen. Hon tog saken i egna händer och skapade en egen innovation inspirerad av rehabiliteringen av ett brutet nyckelben – Posture’s första produkt, Posture Classic, – en vänlig påminnelse för bättre hållning.

Swedish Posture map a global company

Vi är ett Globalt Företag –
med produkter till försäljning i hela världen