bättre hållning

Påminnelser för hållningen designade för att passa dig och ditt liv. Används hemma, på kontoret eller under träningen.

Posture® flexi

Använd 15 min - 3 tim åt gången för att förbättra din hållning. Påminner dig att sträcka på ryggen genom att dra ihop skulderbladen. Använd hemma, på kontoret eller på gymmet.


KÖP NU

Posture® Reminder T-shirt

Använd under skjortan på jobbet eller när du tränar. Med Posture Alignment Technology påminns du om att hålla axlarna i rätt position så att din hållning förbättras omedelbart.


KÖP NU

Posture® Feminine

Posture Feminine är designad för att bäras direkt på huden under kläderna. Likt en bolero för den axlarna bak och till rätt position. Kan användas hela dagen.


KÖP NU

Posture® Stabilize

Ett stabiliserande bälte för nedre delen av ryggen. Lindrar trött och smärtsam rygg. Inkluderad är en havrekudde som kan värmas för smärtlindring. Använd 1-3 timmar.


KÖP NU

Posture® Position

En hållningsväst som ska användas 1 -3 tim åt gången. Stödjer mellanryggen och lindrar smärta. Bär västen utanpå kläder, hemma eller på jobbet. Bra vid rehabilitering.  


KÖP NU

Posture® Kids

En påminnande hållningssele för barn och tonåringar; 6-12 år & 12 -16 år. Förebygger framtida ryggproblem och rättar till hållningen när det krummas över digitala enheter.


KÖP NU

Posture® Tape Upright – Kinesio

Färdigklippt Kinesiotejp för övre delen av ryggen. Förbättrar hållningen och ökar blodcirkulationen. Kommer i 3 pack.


KÖP NU

Posture® Vertical
Ryggsäck

Vår patenterade ryggsäck med det revolutionerande bärsystemet:  Posture Vertical System. Vikten bärs mer centralt på bröstbenet och skonar axlar och rygg. 


KÖP NU

Posture® 8Sense movement sensor

Med rörelsesensorn kan du se hur du rör dig under en dag. Appen ger dig sedan rekommendationer till hur du kan förändra dina vanor och beteenden.

KÖP NU

Posture® Kylgel

Smärtlindrande kylgel för hållningsproblematik, smärta i leder och muskler. 


KÖP NU
 
 

Hur det funkar

FORSKNING OCH VETENSKAP

Posture scan qinematics

Våra produkter vetenskaplgt testade med 3D Posture Scans. 

Vi har använt oss av 3D Qinematic Posure Scans för att se hur våra produkter kan hjälpa personer med olika typer av hållningsproblematik. Resultatet var väldigt positivt. Rekommenderad användningstid 6 veckor för att uppnå en förändring och minskad smärta/bättre hållning. Vi har scannat personer med följande hållningstyper: Framåtrullande axlar, gamnacke, svank och puckelrygg.

SE RESULTATET AV POSTURE SCANS
White paper posture flexi

Vetenskaplig avhandling  om Posture Flexi

Forskning har gjorts under 6 veckor med personer som använt Posture Flexi hållningssele dagligen. Den övergripande slutsatsen i studien är att Posture Flexi är en mycket användbar produkt för att förbättra kroppshållningen och för att lära sig positionera axlar, nacke och huvud korrekt när man sitter, går och står.

LÄS FORKSNINGSSTUDIEN

HÅLLNINGen VIKTIG


Bra hållning ger resultat!


Rak rygg =
0%
bättre prestation

uppsträckt rygg =
0%
mer muskelaktivitet

bra hållning =
0%
reducerat stresshormon

EXPERTER

Läs vad experterna säger om våra produkter. 

EXPERTERNA BERÄTTAR

Image

Som läkare och maratonlöpare kan jag verkligen rekommendera Posture Reminder T-shirt. T-shirten gör att man öppnar upp bröstet vilket ökar syrehalten. Bakpanelen, Posture Alignment Technology,  aktiverar de muskler som är ansvariga för hållningen vilket bidrar till att löpningen blir mer effektiv och i korrekt position.

Image
Som kiropraktor träffar jag kunder dagligen med hållningsproblematik och olika typer av ryggsmärtor. Jag rekommenderar alltid mina klienter att använda Swedish Postures produkter mellan våra sessioner. Nästan alla i dagens stillasittande livsstil behöver en påminnelse då och då att sträcka på sig!
Image
Hållningsprodukterna från Swedish Posture hjälper axlarna att hållas i rätt position. De lyfter & öppnar upp bröstet och uppmuntrar musklerna mellan skulderbladen att jobbat lite. Produkterna är bekväma och får dig att känna dig längre, rakare, stoltare och mer självsäker. De påminner subtilt och omprogrammerar din hjärna för att förbättra din hållning!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

Image

"Wow! Det här förväntade jag mig inte. T-shirten känns verkligen effektiv men samtidigt bekväm. Jag kommer definitivt använda den till jobbet eller under mina galna träningspass!" Posture Reminder T-shirt

Image

"Vilken grym idé för framåtrullande axlar! Jag gillar hur den känns på min kropp och att jag direkt känner att den hjälper mig. Subtilt men ändå effektivt. Kommer att använda den varje dag under kavajen!" Posture Reminder T-shirt

Image

"Varför har jag aldrig använt en hållningspåminnelse förut? Känns verkligen super för min rygg och mina axlar. Jag säckar lätt ihop eftersom jag sitter framför datorn hela dagarna." Posture Flexi

Image
Image

“En dålig hållning påverkar hälsan negativt. Det leder till smärta i rygg och axlar, trängda andningsorgan och andra bieffekter. Låt oss på Swedish Posture ge dig hjälpmedel till att förbättra din hållning, stärka dina muskler och få dig att må bra!

Emma Pihl, CEO & Founder

Recensioner

Jag har alltid haft väldigt bra hållning då jag tränat kampsport. Nu, efter att jag fått en barn, känner jag att det är svårare att sträcka på mig. Så min Posture Flexi är ett superbra komplement till styrketräning! Kan verkligen rekommendera att ha en Posture Flexi hemma i byrån!.
Zamantha .

    I mitt jobb träffar jag många med ryggproblem och dålig hållning. Då rekommenderar jag alltid Posture Flexi för att få en rak S-kurva i ryggen och inte belasta på fel ställen. Flexi hjälper att förebygga framtida problem och krummande rygg.
    Hanne Kine Lauritzen, leg. kiropraktor, State of Spine.